Schildersbedrijf in Nieuwegein

Diensten

Een zeer veelzijdig dienstenpakket

De diensten van schildersbedrijf H. Elbertse in Nieuwegein

Schilderen is onze passie. Elk interieur of exterieur knapt er van op. Om een optimaal resultaat te bereiken kiezen wij voor A-merken verf als Sigma en Sikkens. Naast onze werkzaamheden als schilder voor particulieren en bedrijven bieden wij nog meer diensten.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerken

Wilt u uw interieur een metamorfose laten ondergaan? Dan kan een schilderbeurt vaak een hele nieuwe uitstraling aan uw interieur geven. Wij adviseren u graag over een kleur die het best past in uw interieur. Maar uiteindelijk is uw persoonlijke smaak uiteraard doorslaggevend. Een nieuwe verflaag op een wand, plafond, deur of kozijn geeft een fris effect. Voor grotere oppervlakken brengen wij de latex bij voorkeur aan met de airless verfspuit. Deze manier zorgt voor een bijzonder glad eindresultaat en kunnen wij snel werken, waardoor de kosten lager uitvallen dan het aanbrengen van de latex met kwast en roller.

Buitenschilderwerk en houtrotreparatie

Buitenschilderwerken

Goed onderhouden buitenschilderwerk is een visitekaartje van een pand maar heeft nog een voordeel. Verflagen die het hout van een kozijn goed afdekken voorkomen dat vocht kan doordringen in het hout. Als dit gebeurt kunnen problemen als houtrot optreden. U merkt dit aan de butsen of scheuren in de verf en dan is snel ingrijpen aan de orde om verergering te voorkomen. De aangetaste stukken hout worden dan weggenomen en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het schuren wordt het kozijn weer voorzien van nieuwe verflagen en is het weer voor langere tijd beschermd. Uiteraard is preventie van belang, dus laat ons regelmatig uw buitenschilderwerk uitvoeren.

Uw schildersbedrijf voor schilderwerk en
behangwerk in regio Nieuwegein!

Neem contact met ons op voor vragen en een vrijblijvende offerte

Behangen

Ook voor het behangen van kleine en grote ruimtes zijn wij u graag van dienst. U heeft de keuze uit traditioneel behang en het steeds populairder wordende glasvezelbehang. Glasvezelbehang is een zeer decoratief en oersterk behang wat ook nog eens makkelijk te reinigen is. Onze behangers zorgen voor een net resultaat ook op grote oppervlakten of moeilijk bereikbare plaatsen. Heeft u zelf geen tijd of zin om te behangen of heeft u twee linkerhanden? Laat het professioneel behangen dan aan ons over.

Bent u dus op zoek naar een vakman die waarmaakt wat hij belooft? Dan hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om het zelf te ervaren. Heeft u een klus of project? Daagt u ons dan uit om onze kwaliteit te bewijzen.

Behangen

Schildersbedrijf H. Elbertse

Schildersbedrijf voor spuit- en behangwerk in regio Nieuwegein.

Neem contact op

Adresgegevens

  •  

    Koninginnenlaan 12

    3433 CT Nieuwegein